Hvis din virksomhed har et større behov for hotelovernatninger til gæster og ansatte eller ved afholdelse af store arrangementer, så anbefaler vi, at du tager kontakt til vores salgsafdeling, som kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning for din virksomhed.

Fast kontaktperson
Du får en fast kontaktperson hos Palads Hotel Viborg, som du altid kan tage fat i, og som kender dig og dine behov indgående. På den måde sparer du mange samtaler frem og tilbage, og det hele går mere gnidningsløst.

Firmapris
Du får en fast pris på din overnatning. Prisen kan forhandles individuelt alt efter behov for lige netop dit firma.

Online booking
Når du har en firmaaftale med Palads Hotel Viborg, så aktiverer vi aftalen i vores system, så du selv kan booke via vores hjemmeside til den aftalte pris.

Betaling
Der sendes en samlet faktura for hver overnatning.

Annullering
Annullering af ophold skal ske skriftligt senest kl. 12:00 på ankomstdagen. Ved for sen annullering eller manglende afbestilling har Palads Hotel Viborg ret til at fakturere første nat inklusiv eventuel forplejning.

Opgradering på rådighedbasis
På alle vores firmaaftaler tildeler vi fra oven, forstået på den måde, at hvis der er et ledigt værelse af en højere pris, ser vi ingen grund til at dette skal stå tomt, og du kan derfor blive tildelt dette som et led i firmaaftalen.

Volume-rabat
Desto flere værelser du har behov for om året, desto større rabat kan der være tale om for dit firma. Derfor anbefaler vi, at du tager en snak med os, for at finde ud af netop dit firmas pris.

Hjælp i forbindelse med specialarrangementer
Har du specielle ønsker i forbindelse med et møde, en fest, et firmaarrangement eller noget helt fjerde på et af vores hoteller, så imødekommer vi gerne dette, og hjælper hvor vi kan.

Har du lyst til at komme forbi og se hotellet? Du får en personlig rundvisning, hvor vi også kan få os en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Er du interesseret i at vide mere om vores forskellige møde- og konferencefaciliteter, kan du læse mere her!