Som et naturligt led i Palads Hotel Viborgs aktiviteter og markedsføringen af Palads Hotel Viborg, sker der behandling af personoplysninger om vores gæster og besøgende på vores hjemmeside.

Det er Palads Hotel Viborgs politik, at der skal være åbenhed om denne behandling.

Denne politik beskriver derfor, hvordan Palads Hotel Viborg behandler de personoplysninger, som indsamles i forbindelse med dit ophold på Palads Hotel Viborg samt ved brug af vores hjemmeside www.hotelpalads.dk.

Det er Palads Hotel Viborg, Sct. Mathiasgade 5, DK-8800 Viborg, der er dataansvarlig for den indsamling og behandling af personoplysninger, der er beskrevet i denne politik.

Palads Hotel Viborg indsamler, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med dit besøg på Palads Hotel Viborg samt ved brug af vores hjemmeside. Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. Disse personoplysninger vil ofte være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, kreditoplysninger samt oplysninger om dit ophold på Palads Hotel Viborg præferencer, forbrug, mv.

I forbindelse med afgivelsen af oplysninger vil det altid fremgå, om afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis booking af hotelophold.

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig, men vi kan også modtage oplysninger fra andre kilder, herunder selvstændige udbydere af bookingservices.

Palads Hotel Viborg behandler personoplysninger om dig til følgende formål:

Booking af hotelophold
Med henblik på at gennemføre booking af hotelophold, behandler Palads Hotel Viborg oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig en kvittering på dit køb.

Når du booker ophold via vores hjemmesider behandles dine kreditkortoplysninger af vores betalingsudbyder.

Ophold på Palads Hotel Viborg
Palads Hotel Viborg behandler og opbevarer oplysninger om dig i forbindelse med dit ophold hos os og tilbyder dig de services, som du måtte have bestilt. Vi indsamler og behandler dine oplysninger, så vi har mulighed for at give dig den bedste oplevelse under dit ophold på Palads Hotel Viborg og den bedst mulige service også ved fremtidige ophold.

I visse tilfælde er vi forpligtet til at anmode dig om at fremvise ID i form af pas eller lignende med henblik på dokumentation.

Kundetilfredshedsundersøgelser
Hvis du har afgivet din e-mail i forbindelse med booking af dit ophold hos Palads Hotel Viborg, vil vi i visse tilfælde efter endt ophold sende dig en e-mail, der indeholder link til en kundetilfredshedsundersøgelse. Vi behandler din besvarelse heraf med henblik på at forbedre vores services.

Markedsføring og nyhedsbreve
Hvis vi har modtaget dit forudgående samtykke hertil, vil Palads Hotel Viborg behandle dine personoplysninger til fremsendelse af e-mails og nyhedsbreve fra Palads Hotel Viborg med blandt andet aktuelle medlemsfordele og -tilbud, informationer om arrangementer og rabatter på Palads Hotel Viborg. Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at rette henvendelse pr. e-mail på info@hotelpalads.dk eller ved at benytte afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Vi anvender Facebook-pixels til at indsamle data om din adfærd på vores hjemmeside. Formålet med indsamlingen er at målrette vores markedsføring på Facebook for de besøgende, som har besøgt vores hjemmeside, og som samtidig har en Facebook-profil. Denne behandling sker på baggrund af Palads Hotel Viborgs legitime interesse i at kunne vise dig relevante tilbud og nyheder.

Overvågning
Palads Hotel Viborg foretager videoovervågning på vores lokaliteter. Videoovervågningen sker på grundlag af Palads Hotel Viborgs legitime interesse i forebyggelse af kriminalitet samt sikkerhed for vores gæster. Palads Hotel Viborg har opsat skilte i de områder, som videoovervåges.

Optagelserne vil kun blive tilgået og gennemset i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger eller i forbindelse med intern/ekstern kontrol. Optagelserne kan ligeledes blive gennemgået i tilfælde af afklaring af sikkerhedsrelaterede hændelser.

I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke om kriminelle handlinger, kan optagelserne videregives til politiet, eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Kundeservice og kommunikation
Når du henvender dig til kundeservice eller kommunikerer med Palads Hotel Viborg i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver med henblik på at behandle dine henvendelser. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. I den forbindelse bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form, hvis du fremsender disse via e-mail.

Brug af hjemmeside
Palads Hotel Viborg har adgang til oplysninger om besøgende på hjemmesiden samt de besøgendes brug af hjemmesiden og dennes funktioner.

Når du har besøgt Palads Hotel Viborgs hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger om dig:

  • De sider du har besøgt, hvornår og hvor længe
  • Brugeradfærd
  • Browsertype
  • IP-adresse

De indsamlede data behandles på grundlag af Palads Hotel Viborgs legitime interesse i at opnås kendskab til brugernes anvendelse af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derudover data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender hjemmesiden, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre hjemmesiden.

Andre formål
Ud over ovenstående formål kan Palads Hotel Viborg ligeledes behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan ske, hvis du har givet samtykke hertil. Videregivelse kan endvidere ske, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i, for eksempel i forbindelse med bestilling af en rejse. Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Palads Hotel Viborg overlader i visse tilfælde dine personoplysninger til Palads Hotel Viborgs leverandører, som leverer ydelser på Palads Hotel Viborgs vegne, for eksempel i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og loyalitetsprogram. Disse leverandører behandler alene personoplysningerne på Palads Hotel Viborgs vegne og i overensstemmelse med Palads Hotel Viborgs instruks og kan således ikke behandle personoplysninger til egne formål.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Palads Hotel Viborg. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Tilbagekaldelse af samtykke til vores nyhedsbrev kan ske via afmeldingslink direkte i henvendelsen.

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Palads Hotel Viborg behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som Palaxds Hotel Viborg har registreret, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:

Palads Hotel Viborg
Sct. Mathiasgade 5
DK-8800 Viborg

E-mail: info@slet-dette.hotelpalads.dk
Telefon: +45 9844 1131

Palads Hotel Viborg lægger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt, og at oplysningerne kun behandles af medarbejdere, der er instrueret i, hvordan personoplysninger skal behandles for at undgå, at oplysninger tilintetgøres eller kommer uvedkommende i hænde.

Palads Hotel Viborg sikrer den nødvendige ajourføring af de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er korrekte.

Dine personoplysninger vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt for Palads Hotel Viborg, at behandle eller opbevare dem til brug for ovenstående formål eller på grundlag af andet legitimt formål, herunder på grundlag af gældende lovgivning eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Optagelser fra videoovervågning med henblik på at forebygge kriminalitet slettes eller anonymiseres senest 30 dage efter, optagelsen fandt sted, medmindre det er nødvendigt for Palads Hotel Viborg at opbevare optagelserne med henblik på at behandle en konkret tvist, for eksempel i forbindelse med opklaring af kriminalitet eller andre ulovlige handlinger. Optagelser fra videoovervågning til andre formål vil blive slettet, når det ikke længere tjener et sagligt formål at opbevare oplysningerne.

Oplysningerne kan ligeledes blive opbevaret længere i anonymiseret form, det vil sige det ikke længere vil være muligt at relatere oplysningerne til dig.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker.

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan medlemmet altid kontakte Palads Hotel Viborg via e-mail eller telefon som angivet ovenfor.

Du kan også rette henvendelse til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
DK-1300 København K. 

På hjemmesiden www.hotelpalads.dk anvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik.

Ejeroplysninger
Palads Hotel Viborg
Sct. Mathiasgade 5
DK-8800 Viborg

E-mail: info@slet-dette.hotelpalads.dk
Telefon: +45 8662 3700

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. Du kan se en fuldendt liste nedenfor.

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@slet-dette.hotelpalads.dk.